Gama de echipamente de tipar a fost integrata cu linii de finisare cu scopul fluidizarii intregului proces de productie realizat "in-house", de la faza de conceptie grafica, prepress si pana la ambalarea si depozitarea produsului finit.

Urmarim in permanenta maximizarea eficientei si randamentului productivitatii la nivelul fiecarei etape de fabricatie, cat si pe intreg lantul productiv.

Investitia permanenta in echipamente direct productive noi, de inalta tehnologie, performante si silentioase, este resortul care ne-a atribuit statutul preferential de furnizor agreat in lista unora din cei mai importanti cumparatori de tipar din piata romaneasca.

PRINTER-UL cu LED-UV ofera o solutie unica pentru tiraje mici si tiparirea la cerere.

Imprimanta cu LED UV ofera versatilitate fara egal si reproducere de imprimare de inalta calitate pe o gama aproape de necrezut de materiale, produse si substraturi, nu genereaza caldura excesiva, care permite aparatului sa imprime direct pe practic aproape orice, inclusiv materiale sensibile la caldura.

Imprima pe o varietate de materiale, cu o inaltime maxima de 150 mm, format de imprimare300 x 420 mm si o rezolutie de imprimare de 1440 x 1200 dpi. Masina este echipata cu un sistem automat de recunoastere optica de pozitionare pentru centrarea de amprente pe obiecte mici pentru imprimarea, precum si imprimare de date variabile.

OFERIM POSIBILITATI NELIMITATE : De la cele mai mici cadouri .. la ultimele noutati din lemn si sticla....