~ Tipografie Bucuresti ~
~ Culoarea te scoate in evidenta ~ Calitatea te avantajeaza ~

Tipografie Bucuresti

Tipografii Bucuresti

Tipografie

tipografie,tipografia,tipar
Tipografia UMC este o tipografie din Bucuresti certificata conform standardelor:
SR EN ISO 9001:2001 +
SR EN ISO 14001:2004 SRN + OHSAS 18001:2007
tipografie,tipografia,tipar tipografie,tipografia,tipar
Tipografie Bucuresti Tipografie Bucuresti

Tipografie Bucuresti

Tipografie Bucuresti

 

 

TIPOGRAFII
TIPOGRAFII
TIPOGRAFII
TIPOGRAFII
TIPOGRAFII
TIPOGRAFII

TIPOGRAFII

TIPOGRAFII

TIPOGRAFII

TIPOGRAFII

 CATALOAGE - se pot realiza in diverse configuratii prin brosare sau capsare, utilizandu-se hartii cu tipologii variate , care pot fi de la cele uzuale mate sau lucioase pana la cele speciale, texturate ,cu incluziuni sau filigran ,colorate in masa , etc. Cromatica poate fi variata iar finisarile au un grad mai mare sau mai mic de complexitate care include plastifieri lucioase sau mate, lacuiri UV totale sau selective etc.

REVISTE - reprezinta genul de publicatii care promoveaza imaginea unui produs sau a unei firme , informeaza si aduce implicit un aport important la cresterea potentialului de vanzari al acesteia. Tehnologia de care dispunem dar si vasta experienta acumulata ne recomanda ca un partener ideal si de incredere pentru orice editor de pe piata de profil.

BROSURI - se pot tipari pe diverse tipuri de hartie. Copertile pot fi din hartie subtire de 90 g/mp sau de grosime mai mare, de pana la 300 g/mp, dublu cretata lucioasa sau mata . Paginile se tiparesc de regula pe hartie dublu cretata lucioasa sau mata, cu gramajul cuprins intre 90 g/mp si 170 g/mp sau pe hartie offset cu gramajul intre 60 si 160 g/mp . Caracteristicile enumerate anterior sunt cel mai de des solicitate de catre clientii tipografiei noastre, insa exista si multe alte optiuni pe care le putem satisface.

AGENDE - Se pot realiza intr-o gama larga de modele: de birou sau tip planner ; modele standard si individualizate, personalizate conform cerintelor clientului .
Copertile agendelor pot fi rigide (carton legatorie) sau buretate (carton buretat) invelite in materiale diverse : hartie tiparita si plastifiata cu imagini corporate ale clientului sau inlocuitori din piele, panza tiparita etc .
Finisarea blocurilor se face prin coasere, brosare, spiralare, iar personalizarea poate fi partiala (coperta, fila interior) sau integrala (bloc personalizat pe fiecare fila pentru client); folio/timbru sec pe coperta.

 CALENDARE - de perete sau de birou sunt prin excelenta un suport de promovare ,data fiind utilitatea acestora pe intreg parcursul anului. Realizam si calendare care prezinta un design deosebit si finisaje de exceptie pentru a contribui la impactul pozitiv asupra clientilor dumneavoastra.

 MAPE - suportul tehnologic care sta la baza activitatii desfasurate in tipografia noastra, permite realizarea unor mape de calitate superioara , pe hartie dublu cretata lucioasa sau mata cu gramajul intre 200 g/mp si 300 g/mp, care se pot tiparii fata sau fata - verso cu buzunare cu forme elegante in policromie sau simple.

AFISE - dimensiunile afiselor pot varia de la formatul A3 pana la cel maxim 50x70cm. Hartia utilizata poate fi mata sau lucioasa,care de regula greutatea sa variaza intre 90 si 170 g/mp in functie de preferintele clientilor.

PLIANTE - se pot realiza prin tiparire pe diverse sortimente de hartie, offset respectiv dublu cretata mata sau lucioasa , cu greutatea cuprinsa intre 90 g/mp si 300 g/mp, dimensiunile acestora variaza in functie de necesitatile clientilor,insa recomandarile noastre sunt cele cu formatul inchis 21 X 10 cm ( A4 faltuit in trei ) ,tiparit pe ambele fete ,cu unul sau doua falturi.

FLYERE - se pot realiza prin tiparire pe hartie offset cu gramajul cuprins intre 60 si 160g/mp , sau dublu cretata mata sau lucioasa, cu gramajul cuprins intre 90g/mp si 300 g/mp. Dimensiunile recomandate sunt cele cu formatul inchis de 21 X 10 cm, care se pot modifica in functie de preferintele clientilor.

TIPIZATE - Oferta Tipografiei UMC include toate tipurile de formulare utilizate in contabilitate, activitati de gestiune sau in domeniul fiscal.

CARTI - cartea este produsul tipografic pentru realizarea caruia se fac o serie de operatiuni complexe de genul : tiparire ,la interior de regula pe suport de hartie offset, iar copertile pe suport de hartie Media Print recomandabil intre 250 g/mp si 400 g/mp care ulterior se pot plastifia sau dupa caz lacui UV selectiv ; .necesita adunare , coasere , brosare , caserare daca vorbim de coperti de carton si in functie de cerintele clientului personalizare cu aplicare de folio.

INVITATII, FELICITARI - se pot tiparii pe hartii speciale, pot avea enboss sau geometrie neregulata, pot fi tridimensionale. Creativitatea clientului are toate sansele sa devina realitate.

tipografie,tipografia,tipar
tipografii,tipar,print,offset,publicitar
tipografii,tipar,print,offset,publicitar
tipografii,tipar,print,offset,publicitar
tipografii,tipar,print,offset,publicitar

 

BUCURESTI
BUCURESTI
BUCURESTI
BUCURESTI
BUCURESTI
BUCURESTI

BUCURESTI

BUCURESTI

BUCURESTI

BUCURESTI


Politica companiei

Copyright 2006 Tipografia UMC, Bucuresti, Romania, Webdesign:
Dialsoft, SEO | Optimizare WEB
Aparate aer conditionat Bucuresti, | Aer conditionat Bucuresti, Aer conditionat GREE
Amenajari gradini Bucuresti

Tipografie Bucuresti Director web Tipografie Bucuresti WooW.ro - director web, anunturi, bancuri, horoscop, jocuri eLinks.ro Tipar