~ Tipografie Bucuresti ~
~ Culoarea te scoate in evidenta ~ Calitatea te avantajeaza ~

Tipografie Bucuresti

Tipografii Bucuresti

Tipografie

tipografie,tipografia,tipar
Tipografia UMC este o tipografie din Bucuresti certificata conform standardelor:
SR EN ISO 9001:2001 +
SR EN ISO 14001:2004 SRN + OHSAS 18001:2007
tipografie,tipografia,tipar tipografie,tipografia,tipar
Tipografie Bucuresti Tipografie Bucuresti

Tipografie Bucuresti

Tipografie Bucuresti

 

 

TIPOGRAFII
TIPOGRAFII
TIPOGRAFII
TIPOGRAFII
TIPOGRAFII
TIPOGRAFII

TIPOGRAFII

TIPOGRAFII

TIPOGRAFII

TIPOGRAFII

Gama de echipamente de tipar a fost integrata cu linii de finisare cu scopul fluidizarii intregului proces de productie realizat "in-house", de la faza de conceptie grafica, prepress si pana la ambalarea si depozitarea produsului finit.

Urmarim in permanenta maximizarea eficientei si randamentului productivitatii la nivelul fiecarei etape de fabricatie, cat si pe intreg lantul productiv.

Investitia permanenta in echipamente direct productive noi, de inalta tehnologie, performante si silentioase, este resortul care ne-a atribuit statutul preferential de furnizor agreat in lista unora din cei mai importanti cumparatori de tipar din piata romaneasca.

PRINTER-UL cu LED-UV ofera o solutie unica pentru tiraje mici si tiparirea la cerere.

Imprimanta cu LED UV ofera versatilitate fara egal si reproducere de imprimare de inalta calitate pe o gama aproape de necrezut de materiale, produse si substraturi, nu genereaza caldura excesiva, care permite aparatului sa imprime direct pe practic aproape orice, inclusiv materiale sensibile la caldura.

Imprima pe o varietate de materiale, cu o inaltime maxima de 150 mm, format de imprimare300 x 420 mm si o rezolutie de imprimare de 1440 x 1200 dpi. Masina este echipata cu un sistem automat de recunoastere optica de pozitionare pentru centrarea de amprente pe obiecte mici pentru imprimarea, precum si imprimare de date variabile.

OFERIM POSIBILITATI NELIMITATE : De la cele mai mici cadouri .. la ultimele noutati din lemn si sticla....
  • Cadouri personalizate , ceasuri (de birou sau de perete); brelocuri; calendare; cani; cutii de vin; brichete; medalioane; rame foto; medalii; portofele,etc.
  • Caduri de afisare
  • Insigne
  • Papetarie – pixuri personalizate, creioane personalizate, rigle personalizate; penare personalizate, etc.
  • Magneti de frigider
  • Port chei, Port carti de vizita
  • Cutii de cadouri
  • Stick-uri USB
  • Carcase de telefonmobil si laptop, etc.

chihiro.gif

 

Orice proiect virtual poate prinde acum viata in forma si pe suportul dorit si in oricate exemplare. Calitatea materialelor de promovare a unei companii reprezinta cartea de vizita a acesteia.

Tiparul digital iti creeaza un avantaj net atunci cand vrei sa ai un produs final rapid, la un pret bun si cel mai important, in ce cantitate doresti. Tiparul digital este ideal in cazul tirajelor mici si mijlocii.Se realizeaza direct din computer, ultimele ajustari putandu-se face, fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bunul de tipar.

Calitatea este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de ultima generatie. Se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs. Insa, celmai important avantaj este ca scapi de stresul "cantitatii", deoarece poti tipari chiar si intr-un exemplar.

               

tipografie,tipografia,tipar
tipografii,tipar,print,offset,publicitar
tipografii,tipar,print,offset,publicitar
tipografii,tipar,print,offset,publicitar
tipografii,tipar,print,offset,publicitar

 

BUCURESTI
BUCURESTI
BUCURESTI
BUCURESTI
BUCURESTI
BUCURESTI

BUCURESTI

BUCURESTI

BUCURESTI

BUCURESTI


Politica companiei

Copyright 2006 Tipografia UMC, Bucuresti, Romania, Webdesign:
Dialsoft, SEO | Optimizare WEB
Aparate aer conditionat Bucuresti, | Aer conditionat Bucuresti, Aer conditionat GREE
Amenajari gradini Bucuresti

Tipografie Bucuresti Director web Tipografie Bucuresti WooW.ro - director web, anunturi, bancuri, horoscop, jocuri eLinks.ro Tipar